www.ringbergs.se

 
              Startsida        zzzzz           Semester            Humor            Historia            Gästbok       Kontakt     
 
       
 


Skönhetsbehandling!!!!!!!!
 

 
 

Jag var idag på en skönhetsbehandling, för att plocka ögonbryn, färga dem och fransarna, hujedamej! Byt namn till skönhetsmisshandel! Börjar ju fint och man blir invaggad i en falsk trygghet med värme, myspysbelysning och soft musik.

TJOOOHEJ DU!
Lägger sig skönt tillrätta och när man nästan slumrat in börjar misshandel (torpeder betalar man för "möblera" om folk).
Inte nog med att det är otroligt smärtsamt, hela tiden, tänk hur många hårstrån som brutalt och utan bedövning rycks ut ur sitt fäste, blir det någon mer gång ska jag ha narkos. Och dessa skuggor under ögonen som man sliter med att få bort, tjoff så sitter de där permanent! Svart färg, skuggat och klart, visst man sparar in på nattcremé för det packar väl bara in skiten.

Hör av dig om ett par veckor så kan vi ta utväxten, ska vi boka en tid nu?" AAAAAAAAAAaaooooooooooouhhhhhhhhhh jag hör av mig!
Och detta betalar visa för????????????!!!!!!!!!! Att man gör det en gång men flera......

Nej naturlig skönhet gäller nu i fortsättningen       och buskar det till sig för mycket tar jag fram kommer att bli succé bland grabbarna eller vad tror ni???

Må gottiz/Lena
 

 
     
         
 

Copyright © 2005